BG EN

JUST LOVE

13-16.02.2021

.... Любовта като фикция, любовта като интимно изживяване, любов към изкуството или просто любов...
JUST LOVE!

Любовта е една от вечните теми в изкуството, подобно на смъртта или вярата... Месец февруари е чудесен повод галериите AROSITA и DEPOO (София, ул. Врабча 12 Б) да поканят различни автори с различни гледни точки в обща експозиция наречена JUST LOVE.

Специалната селекция от автори предлага достатъчно разнообразен поглед не само върху темата, но и върху важна част от съвременната българска артсцена:

RASSIM, Сашо СТОИЦОВ, Антон ТЕРЗИЕВ, J.PANK, Лиана ДИМИТРОВА, Александър ВЪЛЧЕВ, Антоанета Quick - Artoaneta, Стефан ПЕТРУНОВ, Михаела ЗОЕВА, ДОБРОМИР Иван, Васко Славков и EMILIA EMILEVA&PAPIETA

Това може би е единствената, достатъчно завладяваща тема, способна да събере толкова различни автори на едно място. Многообразието на имена и творчески предпочитания прави експозицията едно от важните събития в началото на годината, които не трябва да се пропускат.

За да видите на живо JUST LOVE в пространството на двете галерии е необходимо да ги посетите на 13-ти,14,-ти,15-ти или 16-ти февруари. А по същото време и до края на месец февруари, изложбата ще може да бъде следена в тяхната обща виртуална платформа.

www.depoo.space/justlove

Една колаборация, която може да се превърне в традиция.

Сбъдва се прогнозата, че изкуството вече няма да се консумира по същия начин и тази изложба е доказателство за това. След като през януари излезе историческият, последен в света хартиен брой на Playboy, и то у нас, сега експозицията „JUST LOVE“ демонстрира наглед своята гъвкавост и кара своите почитатели да я последват в мрежата....Каква година само!...А сме едва февруари...

Светът не е същият!

Същата ли е любовта?...

... JUST LOVE !

С подкрепата на "МФГ фондация"